Cum este de fapt sa lucrezi la un studio de videochat

Posted by admin on Friday Jun 21, 2019 Under Diversity

Studiourile de videochat sunt o atractie in continuare. Ramane pe primul loc atractia fata de sumele promise, posibil de castigat. Pare greu de crezut la inceput, dar din videochat se pot scoate mii de euro. In topul angajatorilor de pe aceasta nisa se afla mari studiouri, pentru ca dupa ani si ani de experienta isi permit acum sa ofere conditii excelente, training, salarii foarte mari si chiar si garantia unui loc de munca stabil.

De ce si-ar dori cineva un job in videochat

Exista desigur variate motive pentru care o tanara gandeste ca este potrivita pentru un astfel de job. Un studiou de videochat are diverse metode de a atrage, prin conditiile de munca. Iata si cum se explica o astfel de decizie:

Sansa unora de a avea un altfel de start in viata. Nu este deloc placut sa traiesti limitat si deloc corect sa ajungi la varsta a doua fara sa-ti permiti anumite lucruri. Realitatea actuala ne arata ca timpul este in defavoarea celor care abia intra in campul muncii. Sunt novice si peste tot exista pretentia experientei. Iata ca in videochat nici nu se pune problema de asa ceva. Trebuie doar sa indraznesti sa gandesti altfel, sa faci acest pas pentru tine.

Castigurile sunt desigur o motivatie puternica. Inca din prima luna iti vei da seama cat de bine se castiga, ori ca urmare a unor tehnici invatate vei trece de aceste praguri. Spre exemplu in cadrul Beyou Studio exista un principiu bine respectat, cel de training oferit fetelor, indiferent de nivelul lor de pregatire, daca au sau nu experienta in domeniu.

Confidentialitate. Multe dintre generatiile de tinere au crescut cu sintagmele comuniste, cu reperul rusinii despre absolut orice. Poate de aceea unii se arata atat de socati despre ce presupune acest domeniu de activitate. Dar daca fetele ar avea siguranta ca ceea ce fac nu este cunoscut de catre publicul din tara, ca apropiatii nu vor descoperi acest lucru, au poate mai mult curaj.

Confidentialitatea datelor este importanta. In cazul Beyou studio din Bucuresti exista garantia ca profilul modelului nu este posibil de vizionat din tara.

Totusi pentru a avea parte de toate aceste avantaje, studioul trebuie ales cu grija. Totul este transparent, ti se explica de la bun inceput astfel incat in unele cazuri vei observa ca studiourile au domenii online, sunt active pe conturi de acest gen si nu se feresc sa arate pachetul de oferte pentru joburi.

Te convingi imediat daca ceea ce iti doresti este un astfel de loc de munca, dupa interviu. Angajatorul cauta naturaletea fetelor, in timp ce acestea cauta seriozitate. Din toata povestea oricum castiga ambele parti.

Reguli de baza in videochat

Pentru ca in ultimul timp s-a tot vorbit despre castigurile obtinute rapid si simplu, unele fete au trait dezamagirea de a vedea ca banii castigati vin numai muncind. Este un job ca oricare altul, unde conteaza seriozitatea, implicarea si nu numai.

Cat priveste confidentialitatea, aceasta ar trebui sa vizeze toate aspectele legate de colaborara cu un studio. Astfel, nu se vor realiza fotografii in spatii publice, exista un contract cu anumite clauze stricte, detaliile tehnice sunt si ele importante si nu in cele din urma in studio nu intra oricine.

Te temi de un astfel de inceput? Tocmai aici intervine avantajul faptului ca exista training oferit gratuit. Acesta devine relevant pentru orice model privind sfaturile necesare despre cum sa arate bine pe camera, despre cum sa vorbeasca, sa se aranjeze, sa se comporte. In plus, pregatirea lor despre cum functioneaza sistemul este absolut importanta. Practic training se face de la primele ore in studio si pe tot parcursul colaborarii intrucat mereu apar lucruri noi ce merita discutate si fetele sa fie puse in tema despre cum isi pot fideliza publicul.

Povestea videochatului este una complexa. Curiozitati despre tot ce inseamna, de la modul de lucru la program, de la salarii la evolutia posibila, cum poti deveni model, dar si cum poti renunta cand iti doresti acest lucru le descoperi la interviu sau prin intermediul paginii online a studioului vizat. Despre Be You Studio spre exemplu poti afla mai multe si din pagina lor de blog.

Tags :

Comments are closed.